TILAUSEHDOT

Voit tilata konditoriatuotteita laidasta laitaan.

Me suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisiä kakkuja ja juhlatarjottavia.

Tarjolla on mm.: Täytekakkuja, erikoiskakkuja, voileipäkakkuja, makeita ja suolaisia leivonnaisia yms.

Kysy rohkeasti lisää!


KUN TEET TILAUSTA, ILMOITATHAN SEURAAVAT ASIAT:

1. Konditoriatuotteen (tuotteiden) koko tai määrä

2. Mahdolliset pohja-, täyte- ja kuorrutetoiveet,

3. Ruoka-aine -allergiat ja -rajoitteet,

4. Koristelutoiveet,

5. Tilauksen noutoaika (mielellään juhlapäivän aamuna/aamupäivänä tai edellisenä päivänä).

6. Yhteystiedot

Voit liittää mukaan myös ideakuvia.


Tilaukset mielellään 1-2 viikkoa etukäteen. Erikoiskakut 2-3 viikkoa etukäteen.

Kaikki tuotteet tehdään käsityönä, tilauksia voidaan ottaa rajallinen määrä per viikko.

Kannattaa kuitenkin kysyä, toisinaan tulee peruutuksia.

Huomioithan että tiettyjen juhlapyhien aikana kalenteri täyttyy nopeasti, olethan siis ajoissa liikenteessä!

• Tilauksen lopullinen hinta määräytyy tuotteen (tuotteiden) koon, siihen käytettävien raaka-aineiden, sekä koristeiden määrän ja vaikeustason mukaan.

Hinta vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

• Kakkuja on mahdollista saada alkaen 10 hlö, aina viiden henkilömäärän välein, eli 15, 20, 25 jne.


MAKSUTAVAT:

• Tilauksen voi maksaa ETUKÄTEEN laskulla tai MobilePay-sovelluksella. 

Korttimaksu ei ole toistaiseksi mahdollinen.


TUOTTEIDEN NOUTO, KULJETUS JA SÄILYTTÄMINEN:

• Tuotteet noudetaan kotileipomosta sovittuna ajankohtana. Tilaaja on velvollinen ilmoittamaan, mikäli tilauksen noutaja on joku muu kuin tilaaja itse, noutaja myöhästyy tai ylivoimaisten esteiden tullen ei pysty noutamaan tilausta.

• Vastuu tuotteen kuljetuksesta on asiakkaalla itsellään.

• Kakut ja muut konditoriatuotteet tulee kuljettaa suorassa esim. peräkontissa tai lattiatilassa. Ajetaan riittävän alhaisella ja tasaisella nopeudella vähentäen nopeutta käännyttäessä! Kakkulaatikko tai -alusta sijoitetaan vaakasuoralle tasolle, ei kaltevalle takapenkille, eikä matkustajan syliin, jos hän ei pysty pitämään kakkua vaakasuorassa. Paras paikka on auton takakontti, jossa on vaakasuora tukeva taso, riittävästi tilaa. Lämpötila takakontissa saa olla korkeintaan +16C.

• Ennen tarjoilua kakku tai muut konditoriatuotteet säilytetään jääkaapissa tai kylmiössä, jossa on riittävästi tilaa, voimakastuoksuiset ruoka-ainekset peitettynä, sisälämpötila oltava +4-+6C. Kuumassa ja kosteassa tilassa kakku pehmentyy, pilaantuu ja menettää alkuperäisen ulkonäkönsä ja makunsa!

• Tuotteiden säilytysaika jääkaapissa on korkeintaan 3 vuorokautta. Tuotteita ei saa pakastaa! Konditoriatuotteita ei saa säilyttää pakastimessa tai ulkona talvisin, jos ulkoilman lämpötila on alle +4C.


TILAUSTEN PERUUTTAMINEN / MUUTTAMINEN:

• Peruutukset/muutokset voi tehdä viikkoa ennen noutopäivää. Mikäli tilaus peruuntuu alle 7 vuorokautta ennen sovittua noutoa, tilaaja maksaa puolet tilauksen summasta korvauksena työstä ja raaka-aineista.

Noutamatta tai peruuttamatta jätetyt tuotteet laskutetaan asiakkaalta kokonaisuudessaan.

• Tekijän sairastuminen: jo maksetun tilauksen summa palautetaan maksajan tilille, muuta korvausta tilauksen peruuntumisesta tekijän puolelta ei makseta. Peruuntumisesta ilmoitetaan niin pian kuin on inhimillisesti mahdollista.


HUOMIOITAVAA:

• Kaikki tuotteet tehdään elintarvikehuoneistoksi hyväksytyssä kotileipomossa. Tilauksesta valmistetaan myös erikoisruokavalioleivonnaisia, mutta huomioithan että samassa tilassa käsitellään myös viljoja ja pähkinää. Näin ollen valmiissa tuotteessa voi olla hyvästä hygieniasta huolimatta jäämiä.

• Sokerimassakuorrutteiset kakut kuorrutetaan Fondant-massalla. Se on kaunis syötävä pakkaus, mutta älkää yrittäkö syödä sitä kokonaan (jos ette ole hyvin persoja makealle)! Sitä voi laittaa sivuun, jos se maistuu liian makealle. Nauttikaa kakun täytteestä!

• Kerroskakuissa käytetään bambutikkuja tai pillimehutikkuja saadakseen vakaan rakennelman. Sokerikukissa usein käytetään kukkalankaa ja sokerihahmoissa hammastikkuja. Olkaa varovaisia syödessänne koristeita. Älkää antako syömäkelvottomia osia lapsille!

• Sokerikukat ja -hahmot säilyvät kuivassa pitkään aikaan.


YLIVOIMAISET ESTEET:

• Sairaustapauksen tai muiden tilauksen toteutusta estävien ylivoimaisten esteiden tullessa voimaan pidätämme oikeuden perua tilauksen ilmoittaen asiasta henkilökohtaisesti tilaajalle.